C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

MODIFICACIONS DE SITUACIÓ COL·LEGIAL

TRÀMITS

CANVI DOMICILI PROFESSIONAL (EXERCENT - EXERCENT)

  • Imprès d'exercent signat i degudament emplenat (has de marcar una X a la casella de CANVI)
  • Ordre de domiciliació bancària per al pagament de les quotes col·legials (en cas que s'hagi canviat la domicilació bancària)
  • Fotocòpia del contracte laboral degudament registrat a l'INEM, actualitzat i signat per amdues parts. 

 CANVI DE MODALITAT (EXERCENT - NO EXERCENT)

 CANVI DE MODALITAT (NO EXERCENT - EXERCENT)

  • Imprès d'exercent signat i degudament emplenat. 
  • Ordre de domiciliació bancària per al pagament de les quotes col·legials (en cas que s'hagi canviat la domicilació bancària)
  • Fotocòpia del contracte laboral degudament registrat a l'INEM, actualitzat i signat per amdues parts. 

 CESSAMENT COM A DIRECTOR/A TÈCNIC/A

Aquest imprès és indispensable per poder treure't la responsabilitat a l'establiment en què s'ha estat com a responsable. 

 BAIXA COL·LEGIAL PER TRASLLAT D'EXPEDIENT

Si passes a exercir a una altra comunitat autònoma, és necessari estar situat al Col·legi o Delegació corresponent. Qualsevol col·legiat/ada que vulgui fer un trasllat a un altre Col·legi d'Òptics Optometristes o Delegació ha d'emplenar la sol·licitud de baixa per trasllat d'expedient i enviar-la al COOOC. Aquest tàmit no implica donar-se de baixa com a col·legiat o col·legiada, sinó fer un canvi de Col·legi o Delegació. 

BAIXA COL·LEGIAL


 És molt important que se'ns comuniqui la nova situació col·legial. Fins que no sigui rebuda la comunicació corresponent, es mantindrà el cobrament de rebuts d'acord amb la situació col·legial actual. 

En cas que no sigui el col·legiat o la col·legiada qui comuniqui la seva baixa en un establiment, sinó l'empresa, no es considerarà baixa formal ni s'eximirà al col·legiat/ada de la seva obligació de comunicació. Només es recollirà al seu expedient a títol informatiu.  


 Tots aquests documents s'han d'enviar al Departament de Col·legiacions (encarna.administracio@coooc.cat)


 Si véns d'un altre sistema educatiu

Si has estudiat en un sistema educatiu diferent, has d'homologar els teus estudis.

L'homologació és un procés mitjançant el qual el Ministeri d'Educació espanyol acredita els teus estudis com si haguessis estudiat a l'Estat espanyol.

Per a qualsevol tipus de consulta, pots dirgir-te al web del Ministeri d'Educació espanyol (www.mecd.gob.es)

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar