C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

31 òptics optometristes de Catalunya aconsegueixen plaça a la sanitat pública catalana

Arantxa 21 maig, 2024

Un total de 31 òptics i òptiques optometristes han pres possessió de les seves places com a personal funcionari de la sanitat pública catalana, després de finalitzar el procés selectiu d’estabilització mitjançant el sistema de concurs de mèrits, que va ser convocat mitjançant la resolució SLT/4154/2022, de 27 de desembre, d’estabilització per proveir places bàsiques de l’Institut Català de la Salut (ICS).

“És tot una fita, un avanç indiscutible a la nostra professió. És la primera vegada que òptics i òptiques optometristes es converteixen en personal funcionari. Fa anys que la sanitat pública compta amb òptics i òptiques optometristes però eren llocs de caràcter interí. Des del COOOC, continuarem insistint en la necessitat de l’òptic i l’òptica optometrista en el sistema de salut públic”, defensa el president del COOOC, Joaquim Grau.

Encara estan pendents d’adjudicació vuit places per concurs d’oposició, a falta de realitzar-se l’examen (data per a la seva realització encara sense concretar).

Moltes felicitats als nostres col·legues!


RESOLUCIÓ SLT/1418/2024, de 24 d’abril

21 maig, 2024

0 responses on "31 òptics optometristes de Catalunya aconsegueixen plaça a la sanitat pública catalana"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar