C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Convocatòria de places per a procés de selecció de sanitaris òptics optometristes

Arantxa 10 gener, 2023

[ACTUALITZACIÓ]

S’ha publicat la resolució SLT/185/2023, de 25 de gener, per la qual es modifica la Resolució SLT/4154/2022, de 27 de desembre, de convocatòria dels processos selectius d’estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits i de concurs oposició, i del procés ordinari (taxes de reposició) pel sistema de concurs oposició, per proveir places bàsiques de l’Institut Català de la Salut (codi identificació convocatòria 100) i es prorroga el termini de presentació de sol·licituds de participació.

S’ha prorrogat el termini  per presentar les sol·licituds de participació en les oposicions fins al 20 de febrer de 2023.

___________________________________________

PUBLICACIÓ de la RESOLUCIÓ SLT/4154/2022, de 27 de desembre, de convocatòria dels processos selectius d’estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits i de concurs oposició, i del procés ordinari (taxes de reposició) pel sistema de concurs oposició, per proveir places bàsiques de l’Institut Català de la Salut (codi identificació convocatòria 100).

Mitjançant la resolució referenciada ha estat convocat el següent procés de selecció de sanitaris òptics optometristes:

  • Concurs de mèrits del procés estabilitzador: 31 places
  • Concurs oposició del procés d’estabilització: 8 places
  • NO s’han convocat places per concurs oposició ordinari

Concurs de mèrits (31 places): serveix per fer efectiva l’estabilització d’ocupació pública temporal de llarga durada (mèrits segons consta en document que us adjuntem)

Concurs oposició (8 places): serveix per fer efectiva l’estabilització d’ocupació pública temporal (fase oposició  + mèrits segons consta en document que us adjuntem)

NO han estat convocades places de concurs oposició ordinari per a professionals òptics optometristes (promoció interna i torn lliure). Actualment no tenim coneixement de cap altra convocatòria de torn lliure.

Les sol·licituds de participació, termini i taxes les podeu consultar a la pàgina 5 i següents del text de la Resolució.

Us adjuntem el text complet de la Resolució SLT/4154/2022, de 27 de desembre, de convocatòria dels processos selectius d’estabilització així com els apartats corresponent a informació relativa al procés concret per a òptics optometristes (requisits específics per a òptics optometristes  i comuns a tots els processos de selecció).

 

PREGUNTES FREQÜENTS

L’ICS compta amb un glossari amb les preguntes freqüents sobre el procés d’estabilització.

Podeu consultar-les fent clic aquí.

30 gener, 2023

0 responses on "Convocatòria de places per a procés de selecció de sanitaris òptics optometristes"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar