C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Assistim a la 41ª edició de la Setmana del Llibre en Català

Noticies COOOC 22 setembre, 2023

Un any més, el COOOC ha tingut l’oportunitat de participar en la 41ªSetmana del Llibre en Català amb dues xerrades adreçades al públic més jove.

Dins de la jornada reservada a les escoles, dimecres 13, vam tenir l’oportunitat de trobar-nos amb alumnes de l’ESO i Batxillerat per explicar curiositats i consells sobre salut visual amb una xerrada a càrrec de la secretària de la Junta de Govern, Maite Serrano. Dissabte 16 va tenir lloc la segona xerrada, amb l’Alfons Bielsa, vicepresident del COOOC, a l’Escenari Familiar.

La Setmana del Llibre en Català en números

Segons xifres de l’organització, aquesta 41a edició s’ha tancat amb xifres rècord d’assistència: 60.000 persones, un 15% més que l’any passat.

Aquestes xifres consoliden el festival com un dels esdeveniments literaris més importants del país i, també, un termòmetre per mesurar la fortalesa del sector editorial en català.

31 octubre, 2023

0 responses on "Assistim a la 41ª edició de la Setmana del Llibre en Català"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar