C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Acte de graduació dels alumnes de Grau i Master d’Òptica Optometria 22-23

Andrea Munuera 18 desembre, 2023

El passat 14 de desembre, vam poder gaudir de l’acte de graduació del curs acadèmic 2022-2023 d’alumnes de Grau i Màster de la Facultat d’Òptica Optometria de Terrassa.

 

La celebració es va fer a la Sala d’Actes del Campus de Terrassa i va estar conduïda per la Degana de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa, Sra. Aurora Torrents. Tanmateix, i amb l’objectiu de donar visibilitat a referents en la professió, es va lliurar el Premi Internacional d’Optometria 2023 al Prof. César Villa Collar, un guardó impulsat per la FOOT en reconeixement de la tasca i aportació acadèmica i professional de reconegut prestigi internacional.

 

La Maite Serrano, Secretària del COOOC i, també, presidenta del club Alumni UPC-FOOT va participar-hi activament durant l’acte dedicant unes paraules als alumnes.

 

Des del Col·legi, felicitem a totes i tots els graduats i els desitgem un bon inici en aquesta nova etapa, carregada de reptes professional en els quals, el COOOC, estarà al seu costat per acompanyar-los i per vetllar pels seus interessos com a futurs professionals en òptica optometria.

 

19 desembre, 2023

0 responses on "Acte de graduació dels alumnes de Grau i Master d'Òptica Optometria 22-23"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar