C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Ampliem el teixit de col·laboracions signant un conveni amb Salut sense sostre

Noticies COOOC 9 maig, 2023

Ampliem el nostre teixit de col·laboracions amb un nou conveni signat amb l’Associació Salut sense sostre, una entitat multidisciplinari formada per professionals sanitaris que ofereixen atenció social i sanitària a persones en una situació de vulnerabilitat per dificultat d’accés a l’assistència sanitària pública.

Les disciplines que engloben el grup són medicina interna, medicina de família, dermatologia, salut internacional, odontologia, cirurgia general i digestiva, psicologia, podologia, optometria, infermeria, documentació clínica, farmàcia i osteopatia.

Des de Salut sense sostre, participen activament en projectes vinculats a l’atenció primària per districtes fent acció local sanitària, detecció del VHC+VHB+VIH, reducció risc cardiovascular i per últim disposen d’una unitat mòbil per realitzar consultes ambulants.

Podeu conèixer totes les seves àrees d’actuació a https://salutsensesostre.org

Concert del 10è aniversari del Gospel Optometrist Choir

El pròxim 8 de juny, el Gospel Optometrist Choirn celebra 10 anys i, per conmemorar aquesta data, faran un concert al Lluïsos Teatre (Vila de Gràcia) i tota la recaptació de les entrades anirà destinada a l’associació Salut sense sostre.

Aquesta formació amateur, que es va fundar el 2013 des del Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya, han estat treballant junts per crear i compartir música gospel amb els seus seguidors durant aquests deu anys. Per commemorar el seu aniversari, la formació, sota la direcció d’Omar González ha decidit fer un concert especial. El concert ens brindarà alguna de les cançons més icòniques de la formació, així com també interpretacions noves i exclusives.

Et deixem tota la informació d’aquest esdeveniment i com adquirir les teves entrades:

  • Dia i hora: 8 de juny a les 20:30h
  • Ubicació: Lluïsos Teatre (Vila de Gràcia)
  • Preu entrada: taquilla inversa
Reservar entrada

 

 

31 octubre, 2023

0 responses on "Ampliem el teixit de col·laboracions signant un conveni amb Salut sense sostre"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar