C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Bonificacions

Actualment el COOOC compta amb dues bonificacions:

Excedència guarda de menor


Les persones col·legiades que s’acullin a una excedència per guarda de menor podran sol·licitar la suspensió temporal de la col·legiació en tant que es mantingui la situació d’excedència sense haver d’abonar la quota d’incorporació en sol·licitar de nou la col·legiació com a exercent.

La sol·licitud s’enviarà al COOOC (secretaria@coooc.cat) adjuntant:

–  Còpia de l’escrit de sol·licitud  d’excedència signat per l’empresa (on consti com a mínim duració d’excedència i dades del fill/filla)

– Certificat de baixa de l’empresa

En el moment de sol·licitar la reincorporació al Col·legi com a exercent, serà necessari aportar informe de vida laboral (si consta alguna situació d’alta laboral durant el període de suspensió de la col·legiació serà requisit imprescindible l’abonament de la quota d’incorporació. De la mateixa forma, si finalitza el termini màxim d’excedència legalment establert sense sol·licitar la reincorporació)

 

Accions de voluntariat per part de persones jubilades


Si estàs jubilat/da, no estàs d’alta com a empresari així com tampoc com a  persona treballadora per compte aliena i vols realitzar activitats de voluntariat com a professional de l’òptica i l’optometria, el COOOC ha aprovat una reducció de la quota col·legial del 100 %, vigent durant el temps que estiguis fent l’activitat sempre que aquesta no suposi cap ànim de lucre.

Pots enviar la teva sol·licitud a l’atenció de la Junta de Govern del COOOC al correu electrònic secretaria@coooc.cat

Per completar la sol·licitud s’haurà d’adjuntar la Declaració Responsable amb les dades que consten.

Una vegada sigui aprovada la petició per part de la Comissió Permanent del COOOC, la persona serà donada d’alta com a exercent així com a l’Assegurança de Responsabilitat Civil Professional als sols efectes de desenvolupar l’activitat de voluntariat de que es tracti.

 

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar