C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

CIENTÍFICA

PRESENTACIÓ

La vocalia científica del COOOC Cercle d’Optometria s’uneix a les altres vocalies del Col·legi (Vocalia de Prevenció, Visió Infantil i Teràpia Visual; Vocalia de Baixa Visió; i, Vocalia de Cooperació i Voluntariat). Es tracta d’una comissió/vocalia adjunta a la directiva del COOOC l’objectiu de la qual serà la promoció científica de l’optometria en l’àmbit català. Neix del desig d’aquesta promoció de l’optometria en català des de la junta de govern del COOOC.

OBJECTIUS

Generar contingut

Publicar una separata de la revista Optometristes.cat amb contingut científic/clínic en català en un format semblant a report, review o recerca original. L’objectiu és generar contingut al més aviat possible, per dotar a l’últim número de l’any de la revista Optometristes.cat amb un parell d’articles (la data límit seria mitjans de setembre de 2021). Encara que es tractaria d’una publicació en la qual qualsevol col·legiat pogués publicar, hauran de ser els membres fundadors els que dotin de contingut aquesta publicació en els seus primers números. Una vegada generem interès a publicar, el seu paper passarà a ser el de revisors del contingut enviat per a publicació.

Definir les bases de publicació en la separata

Consulta la normativa per publicar a la revista CiènciesdelaVisió.cat aquí.

Definir les bases de la concessió d'1 o 2 beques de recerca atorgades pel COOOC anualment.

Consulta les bases per a la concessió de beques de recerca del COOOC aquí.

Definir les bases per a la concessió de premis/reconeixements anuals

S’atorguen pel COOOC a un optometrista, a una persona no optometrista vinculada al món de l’optometria i a una institució. Consulta les bases aquí.

.

EQUIP

Marc Biarnés

Director en Investigació i Innovació a OMIQ (Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica Research, Barcelona).

Javier Rojas

Director tècnic Natural Òptics Balaguer

Joan Pérez Corral

Professional al Centre Universitari de la Visió, a la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa i a la clínica Innova Ocular ICO Barcelona

Flors Viñuela Navarro

Desenvolupa la seva tasca professional, docent i de recerca al Departament d’Òptica i Optometria de la UPC.

Marc Argilés

Òptic Optometrista a Apren a Mirar

Sònia Travé

Investigadora Postdoctoral en gestió i tractament de l’ull sec a la Aston University

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar