C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

CONSENTIMENTS INFORMATS

És la conformitat lliure, voluntària i conscient d’un pacient, manifestada en ple ús de les seves facultats i després de rebre la informació adequada, perquè tingui lloc una actuació que afecta la seva salut. Sempre es farà pensant en els pacients i no com a document merament defensiu. El consentiment informat no exonera d’un mala praxis professional.

El document de consentiment informat ha de contenir informació suficient sobre el procediment de què es tracta i sobre els seus riscos. Ha d’estar redactat amb un llenguatge com més clar millor.

Hauria d’afavorir la comprensió del procediment proposat, dir en què consisteix, les alternatives possibles, l’oportunitat i els resultats esperats (amb beneficis, seqüeles i riscos), per tal d’arribar a una decisió, ja sigui de tria, d’acceptació o de rebuig.

Tipus de consentiments:

30 novembre, 2020

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar