C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Control de la miopia, nova vocalia del COOOC

Arantxa 7 desembre, 2023

El COOOC compta amb la nova vocalia ‘Control de la miopia’, encapçalada pel doctor Joan Pérez Corral.

Aquesta vocalia, que pretén enfocar-se en una de les grans problemàtiques actuals, vol ser d’utilitat tant per al col·lectiu com per al conjunt de la societat. Per una banda, dins del col·lectiu, té com a objectiu oferir recursos així com els últims avenços en la matèria. Per l’altra, no només es vol informar la població sobre la miopia, sinó anar més enllà i presentar-li detalladament els diferents tractaments disponibles.

Joan Pérez és doctor en Enginyeria Òptica que ha centrat la seva carrera en la contactologia (lents de contacte toves, gas permeables, híbrides i esclerals), l’ortoqueratologia i el control de la miopia. Compagina la gestió de la Unitat de Contactologia Avançada d’Innova Ocular ICO Barcelona amb la docencia a la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa. A més a més, també és responsable de la Unitat d’Adaptació de Lents de Contacte del Centre Universitari de la Visió (Terrassa).

 

12 desembre, 2023

0 responses on "Control de la miopia, nova vocalia del COOOC"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar