C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

COOPERACIÓ

PRESENTACIÓ

La Vocalia de Cooperació i Voluntariat del COOOC neix de la voluntat d’aportar un petit gra de sorra, creant una entitat que millori les condicions de vida i sobretot posant èmfasi en els ajuts sobre les pobres condicions visuals que pateixen part de la població local i internacional. I també com a suport a les entitats ja existents, creant un punt de trobada on compartir i delegar.

Amb aquest nou projecte, busquem impulsar el voluntariat dels optometristes i garantir la honestedat del procés relacionant-nos amb associacions dedicades a la mateixa causa i així tenir la possibilitat de posar-nos en contacte i buscar objectius comuns.

Actualment estem en contacte amb més de 15 associacions i la nostra base de dades és de gairebé 100 persones voluntàries!

MISSIÓ

Donar a conèixer als nostres col·legiats les diferents accions i projectes que fan las ONG relacionades amb la salut visual.

VALORS

Com a optometristes, creiem que podem aportar molt a la societat, sobretot entre col·lectius més desfavorits i necessitats. Despertar interès i crear feedback de manera altruista amb les diferents plataformes d’ajuda que ja existeixen.

OBJECTIUS

1. Elaborar una base de dades de col·legiats que vulguin col·laborar
2. Crear un magatzem virtual, perquè les ONG puguin aprofitar material (ulleres i aparells) i donacions
3. Intermediació, acolliment, oferint els espais del COOOC
4. Difusió dels projectes de les ONG entre els col·legiats a través de la web i la revista trimestral.
5. Premiar el millor projecte de cooperació i voluntariat.

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar