C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

El CGCOO, en col·laboració amb l’ONCE, visibilitza la importància de la salut visual a través d’un cupó especial pel Dia Mundial de la Visió.

Noticies COOOC 13 octubre, 2022

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Visió, el 13 d’octubre es posaran a la venda 5 milions de cupons de l’ONCE acompanyats del lema La importància de la Visió

Aquesta iniciativa del Consejo General del Colegio de OpticosOptometristas, vol fer valdre la important estructura formada per més de 10.000 establiments sanitaris d’òptica (ESO) existents a Espanya. Aquests es troben a la disposició de la població per a ajudar-la a prevenir els problemes visuals, que han augmentat en els últims quatre anys i afecten ja el 76% dels espanyols.

Tanmateix, aquesta acció pretén reivindicar la incorporació dels professionals sanitaris òptics-optometristes en funcions d’Atenció Primària del Sistema Nacional de Salut (SNS). “La nostra formació, coneixements i experiència ajudaran al fet que, en qualsevol àmbit sanitari de caràcter públic o privat, on realitzem funcions optomètriques, es millori la qualitat del servei. Això garantiria la satisfacció dels ciutadans i milloraria la qualitat assistencial, contribuint a la prevenció de les alteracions de la visió i reduint les llistes d’espera”, afirma el president del CGCOO, Juan Carlos Martínez Moral.

Es podrà adquirir en els més de 19.000 venedors i venedores de l’organització, i també des de www.juegosonce.es i en establiments col·laboradors autoritzats.

 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar