C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

El concert solidari de la coral de gòspel del COOOC recapta uns 900 euros

Noticies COOOC 6 juliol, 2023
  • El concert solidari es va organitzar per celebrar el seu 10è aniversari
  • La quantitat recaptada s’ha destinat íntegrament a l’associació Salut sense sostre

 

 BARCELONA, 5 de juliol de 2023. Amb motiu del seu 10è aniversari, el passat 8 de juny la coral de gòspel del COOOC, el Gospel Optometrist Choir, va celebrar un concert solidari a la sala Lluïsos de Gràcia (Barcelona), en què va fer un repàs a les cançons més icòniques de la formació i també va oferir interpretacions noves.

Sota la direcció d’Omar González i gràcies a la taquilla inversa, es van recaptar 893 euros, que s’han destinat íntegrament a l’associació Salut sense sostre, una entitat multidisciplinària formada per professionals sanitaris que ofereixen atenció social i sanitària a persones en una situació de vulnerabilitat per dificultat d’accés a l’assistència sanitària pública.

Les disciplines que engloben el grup són medicina interna, medicina de família, dermatologia, salut internacional, odontologia, cirurgia general i digestiva, psicologia, podologia, optometria, infermeria, documentació clínica, farmàcia i osteopatia.

Des de Salut sense sostre, participen en projectes vinculats a l’atenció primària per districtes fent acció local sanitària, detecció del VHC+VHB+VIH, reducció risc cardiovascular, a més a més de disposar d’una unitat mòbil per realitzar consultes ambulants.

El COOOC col·labora activament amb Salut sense Sostre, amb un conveni de col·laboració des del passat mes de març. A banda d’aquesta aportació pel concert solidari, el COOOC en fa una altra de manera anual  per cobrir les despeses de las lentes i oferir ulleres a les persones ateses.


Galeria de fotografies disponible aquí:

https://flic.kr/s/aHBqjAKLpm


Descarregar nota de premsa  en català

Descarregar note de premsa en castellà

31 octubre, 2023

0 responses on "El concert solidari de la coral de gòspel del COOOC recapta uns 900 euros"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar