C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

El COOOC es prepara per a les II Jornades Mediterrànies de la Visió

Noticies COOOC 30 maig, 2024

El COOOC presenta les II Jornades Mediterrànies de la Visió, que se celebraran del 27 al 29 de setembre a l’Auditori AXA de Barcelona.

Les II Jornades Mediterrànies de la Visió pretenen configurar-se com un fòrum en què experts en les àrees de visió, òptica, optometria, noves tecnologies i intel·ligència artificial poden compartir coneixements, descobriments i experiències. De fet, aquestes jornades busquen fomentar la col·laboració i el diàleg entre professionals, investigadors, empreses i institucions.

Amb un total de 26 conferències, s’exploraran les últimes tendències i avenços en les àrees de la visió, l’òptica i l’optometria, amb especial atenció a les noves tecnologies i la integració de la intel·ligència artificial en aquests camps. Amb ponents de primer nivell, les ponències se centraran en nou temàtiques: campimetria, proves optomètriques, baixa visió, teràpia visual, lents de contacte, lents intraoculars, patologia, neurooftalmologia i diagnòstic mèdic.

Tot això es completarà amb sessions de debat, en què es podran resoldre dubtes i discutir sobre la temàtica tractada a les conferències, i amb diferents tallers.

Les II Jornades Mediterrànies de la Visió estan obertes a òptics optometristes (també estudiats d’òptica i optometria), oftalmòlegs i empreses del sector i de tecnologia mèdica.


Programa provisional de les Jornades Inscripcions
30 maig, 2024

0 responses on "El COOOC es prepara per a les II Jornades Mediterrànies de la Visió"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar