C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

El COOOC i la Fundació Punt de Vista organitzem unes jornades científiques

En aquesta primera edició, la convidada principal va ser la doctora Dasha Nelidova, guanyadora del premi POVA 2021

Arantxa García | Comunicació COOOC


Per celebrar el Dia Mundial de la Visió, ens vam unir a la Fundació Punt de Vista per celebrar unes jornades científiques, que es van dur a terme el 10 i 11 d’octubre a la seu del COOOC. 

El 10 d’octubre es va celebrar la taula rodona ‘De la investigació en cèl·lules mare a les teràpies cel·lulars i gèniques’, en què es van presentar tractaments actuals i futurs en matèria de baixa visió i ceguera i en què van participar la doctora Dasha Nelidova, convidada principal, el doctor Jesús Díaz, oftalmòleg de l’Hospital Sant Joan de Déu i de l’Hospital Sant Pau, i el doctor Arnau Navinés, investigador en la Fundació IMO. 

Pel que fa a la jornada de l’11 d’octubre, la doctora Dasha Nelidova, guanyadora de la primera edició del premi científic Point of View Award (POVA) i la investigació de la qual se centra en el desenvolupament de noves teràpies per al tractament de malalties retinals que provoquen ceguera, va oferir una conferència magistral sobre el seu estudi Restauració de la sensibilitat a la llum utilitzant sensors sintonitzables d’infraroig proper, publicat a Nature.

Amb aquesta trobada científica, des del COOOC ens unim a l’objectiu principal de la Fundació Punt de Vista, que és promoure la investigació científica sobre malalties i lesions visuals. 

ACCESSOS/LLOCS D’INTERÈS

https://www.science.org/doi/10.1126/science.aaz5887https://pdvista.org/ 


Accedeix a la revista sencera

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió català

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió castellà

 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar