C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

El COOOC i la Fundació Visión reben el premi Humanitat de la Creu Roja

Andrea Munuera 1 juliol, 2024

El passat dijous, 6 de juny, es va celebrar a la seu de la Creu Roja a Catalunya la reunió del Grup de Valoració per a la selecció d’empreses que rebrien un reconeixement especial el 26 de juny durant la Trobada d’Empreses a la mateixa seu.

Amb molta alegria, us informem que la nostra entitat, el Col·legi d’Òptics i Optometristes de Catalunya, juntament amb la Fundació Visión, va ser seleccionada i va rebre aquest reconeixement!

Aquest any, es van atorgar 7 reconeixements a 7 empreses que es destaquen per la seva iniciativa i compromís amb la construcció d’un món més just i solidari. Cada reconeixement va estar vinculat a un dels 7 Principis Fonamentals de la Creu Roja: Humanitat, imparcialitat, neutralitat, independència, caràcter voluntari, unitat i universalitat, així com als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que representen.

El nostre col·legi i la Fundació Visión van ser reconeguts especialment pel compromís amb el projecte Ajudes Sanitàries des de 2015, destacant pel principi de:

HUMANITAT: Protegir la vida i la salut, així com fer respectar la persona humana. Afavoreix la comprensió mútua, l’amistat i la cooperació.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i suport continuat en aquest projecte tan significatiu!

2 juliol, 2024

0 responses on "El COOOC i la Fundació Visión reben el premi Humanitat de la Creu Roja"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar