C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

El COOOC presenta la campanya ‘Ens Importes Tu’ per conscienciar sobre la importància dels òptics optometristes com a professionals sanitaris

El passat 22 de novembre al COOOC vam presentar la campanya ‘Ens importes tu’, promoguda pel Consejo General de Colegios de Ópticos-Optometristas (CGCOO), amb l’objectiu de donar visibilitat i posar en valor la tasca que desenvolupen les òptiques i els òptics optometristes com a professionals sanitaris qualificats que exerceixen a hospitals públics i privats, clíniques oftalmològiques, a més a més de les òptiques. En aquest sentit, es promourà, entre la societat en general, la importància de tenir uns bons hàbits visuals que evitin riscos per a la salut. La presentació ha comptat amb la participació del president del COOOC, Joaquim Grau, i del vicepresident del COOOC i del CGCOO, Alfons Bielsa.

Amb l’eslògan ‘Ens importes tu’, la campanya vol traslladar a la societat que els òptics optometristes no només es preocupen per la salut visual, sinó que també estan capacitats per reconèixer i tractar situacions relacionades amb el sistema visual. Paral·lelament, s’ha dissenyat una creativitat que potencia el component humà, mostrant a diferents òptics optometristes de l’Organització Col·legial, identificables amb el seu número de col·legiat en l’exercici de les seves funcions.

Desenvolupament de la campanya

La campanya es promocionarà a través de les xarxes socials del CGCOO, amb l’etiqueta #NosImportasTú, i tota la ciutadania podrà informar-se a través de la microsite creada per aquesta iniciativa, www.nosimportastu.com. Utilitzant aquests canals, es traslladarà a la societat informació d’interès relacionada amb la salut visual. La campanya comptarà amb les col·laboracions d’influencers, especialitzats en la divulgació de temes relacionats amb la salut, la família i l’esport.

Per reforçar les accions mencionades, s’ha establert un ambiciós pla de mitjans d’abast estatal, que abastarà la totalitat de les comunitats autònomes i se centrarà principalment en ràdios i premsa digital. L’objectiu és reforçar, d’aquesta manera, la visibilitat del CGCOO i Col·legis que el conformen.

A més a més, es produirà material gràfic (díptics, cartells i roll up), adaptat a la imatge de la campanya, que se enviarà a les diferents seus dels Col·legis. D’aquesta manera, ‘Ens Importes Tu’ es dirigirà, a banda de la ciutadania i els col·legiats, a altres públics d’interès com són els grups de l’àmbit sanitari i educatiu relacionats amb el sector, administració, associacions de pacients….

Vols saber-ne més?

Visita el web de la campaña www.nosimportastu.com

 A l’esquerra, el vicepresident del COOOC i del CGCOO, Alfons Bielsa; i, a la dreta, el president del COOOC, Joaquim Grau

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar