C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Eleccions del COOOC per a la Delegació de Lleida

Noticies COOOC 15 març, 2024

De conformitat amb allò que disposen els articles 53 i següents dels Estatuts del Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes i Òptiques Optometistes de Catalunya, la Junta de Govern, en sessió extraordinària del dia 15 de febrer de 2024, ha acordat convocar eleccions, que se celebraran el dia 16 de maig de 2024 a la seu d’aquest Col·legi amb la finalitat de proveir el càrrec de:

  • Delegat/Delegada de Lleida

Podran ser canditats/es per al càrrec les persones col·legiades exercents, residents a Catalunya, amb domicili professional en l’àmbit territorial de la demarcació de Lleida, que portin com a minim tres anys inscrites al Col·legi, que no hagin estat objecte de sancions disciplinàries fermes, per faltes greus, ni inhabilitats per Sentència ferma per a l’exercici de la professió o càrrec públic o trobar-se sotmès a qualsevol altra prohibició o incapacitat legal o estatutària i que estiguin al corrent del pagament de les quotes i altres obligacions col·legials.

*Tota la documentació relativa a les eleccions està disponible a l’àrea privada del web del COOOC.

15 març, 2024

0 responses on "Eleccions del COOOC per a la Delegació de Lleida"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar