C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Els Col·legis Oficials Professionals Sanitaris donen suport a l’ús del català en la seva praxi

Noticies COOOC 16 març, 2023

El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), el Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya (Podocat), el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (COLFICAT), el Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya (COOOC), el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC) i  el Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC) expressen, en un comunicat conjunt, la seva preocupació arran dels fets ocorreguts durant aquest inici de mes per una sanitària respecte a l’obligació del coneixement del català amb la corresponent certificació de nivell de suficiència C1 que permet acreditar el grau de coneixement de la llengua a efectes a l’àmbit laboral, tant a l’administració pública com al món socioeconòmic.

A l’escrit, defensen que l’ús del català, més enllà d’un dret, és necessari per a la correcta atenció sanitària dels pacients.


Llegir comunicat – versió català 

Llegir comunicat – versió castellà

 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar