C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Els òptics optometristes amb Ucraïna – Consulta les diferents vies per col·laborar

Des del COOOC, ens movilitzem per ajudar el poble d’Ucraïna. És per això que el COOOC ha impulsat dues iniciatives:

  • Posar una marxa una base de dades de col·legiats/centres voluntaris per atendre refugiats i refugiades d’Ucraïna i oferir-los assistència visual (revisions visuals i, en cas que sigui necessari, compensació) – Inscriure’m
  • Ha coordinat, dins del sector, donacions de diferents elements per enviar a les zones afectades, per l’exemple l’enviament d’uns 10.000 bials de lubricants oculars.

Tanmateix i davant la crisi humanitària que ha provocat la invasió russa d’Ucraïna, el Consell General de Col·legis d’Òptics-Optometristes (CGCOO) al costat dels Col·legis (CNOO, COOOC, COOOA, COOCV, COOCyL, COORM) posa en marxa una campanya de recollida de fons per ajudar la població civil i els refugiats que estan abandonant el país.

Animem a tots els col·legiats a col·laborar amb ACNUR, CREU ROJA, UNICEF i el Comitè d’Emergència, que agrupa sis ONG (Aldeas Infantiles SOS, Educo, Metges del Món, Oxfam Intermón, Pla International i World Vision)

Com puc col·laborar

 

31 agost, 2022

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar