ÒPTICA MILENT

  • Enllaços socials:

Visió general

  • Sectors Borsa de treball
  • Feines publicades 0
  • Vist 66

Descripció de l'empresa

L’equip Òptica Milent compte amb 23 persones treballant al servei dels nostres clients a les nostres òptiques de Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Llagostera, Anglès, Vidreres, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners i Banyoles.

  • LA NOSTRA MISSIÓ: Volem millorar la visió dels nostres clients assessorant-los en moda i en qualitat de producte, estant sempre a la avantguarda de les innovacions i tendències del nostre sector, sempre aconsellats pels nostres professionals.
  • LA NOSTRA VISIÓ: Som  líders en el sector de la òptica a la província de Girona. No només busquem sempre la satisfacció dels nostres clients sinó que també volem que els nostres treballadors estiguin orgullosos de formar part de la empresa.
  • I EL MÉS IMPORTANT… ELS NOSTRES VALORS!

Professionalitat: El nostre equip de professionals format per òptics-optometristes col.legiats i personal d’atenció al client busca la millor solució per cada persona, perquè el que més ens importa és que surtiu de la nostres òptiques satisfets.

Tracte Proper:  Són molts anys! Coneixem bé els nostres clients i les seves famílies, ens agrada que se sentin en confiança.

Qualitat: Treballem: Treballem amb marques de qualitat i oferim els millors productes del nostre sector.

Innovació:  Una de les coses que els nostres clients poden corroborar és que sempre els oferim en primícia les novetats i tendències, per tal que puguin gaudir dels millors productes abans que els altres.

Equip Humà:  Sense dubte, l’ànima de l’empresa són les persones que treballen en cada una de les nostres òptiques.

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar