C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Et presentem les formacions EFPA: Psicologia Econòmica

Andrea Munuera 17 juny, 2024

Si t’interessa millorar les teves finances, tant en l’àmbit professional com personal, el Col·legi Oficial d’Òptics i Optometristes de Catalunya posa a la teva disposició les Jornades de Formació en Assessorament Financer dirigides a professionals. Aquest curs t’ajuda, d’una manera fàcil i amena, a mostrar-te les claus de com millorar les finances personals i a planificar-te en funció dels objectius que et marquis.

En aquest taller reflexionarem sobre el fet que, en ocasions, les persones prenem decisions que no poden ser qualificades estrictament de racionals, és a dir, que ni són les més alineades amb les nostres necessitats econòmic-financeres, ni maximitzen la utilitat que en obtenim. Veurem com determinades qüestions, que més tenen a veure amb la psicologia que amb l’economia, introdueixen condicionants importants en els nostres processos de presa de decisions, fent-los en ocasions ineficients per a les nostres necessitats i objectius.


Formacions EFPA

El projecte: Motius i Objectius

En el context de l’actual marc econòmic i financer, la necessitat de proveir coneixements financers a diversos col·lectius i nivells, incloent adults en àmbits professionals, és més important que mai. EFPA Espanya, com a associació d’assessors i planificadors financers, està compromesa a millorar la capacitat financera tant de la societat en general com dels professionals en particular.

A més, hem notat una creixent conscienciació entre els nostres associats sobre la importància dels programes d’Educació Financera, i molts expressen el seu interès a participar voluntàriament en aquests programes. Aquesta necessitat social, unida a la vocació d’EFPA Espanya i la disposició dels nostres associats, ha donat lloc a la nostra iniciativa d’Educació Financera. Aquesta iniciativa consisteix en una sèrie de tallers sobre finances personals, impartits pels nostres assessors i planificadors financers, tots actuant com a voluntaris.

Creiem fermament que els participants en aquest programa adquiriran major consciència sobre les seves finances personals, planificaran de manera més eficaç i aprendran a calcular les seves necessitats financeres futures per satisfer els seus objectius personals.

Dirigit a

El Programa d’Educació Financera d’EFPA està específicament dissenyat per a col·lectius d’adults professionals, incloent col·legis professionals, associacions i gremis. La participació en aquest programa és completament voluntària i gratuïta, sense cap cost per als participants. A més, cal destacar que el programa se centra exclusivament en l’educació i l’aprenentatge, sense perseguir cap objectiu comercial.

Formadors

Els tallers són conduïts per experts del sector financer que actuen com a voluntaris. Aquests professionals estan certificats per EFPA Espanya i posseeixen un coneixement profund dels temes abordats en cada taller. Per ser considerats com a voluntaris, els interessats han de complir certs requisits i, un cop seleccionats, reben una formació especialitzada de l’Institut d’Estudis Financers (IEF). Aquest entrenament els dota de les habilitats pedagògiques necessàries no només per transmetre els seus coneixements financers, sinó també per adaptar eficaçment aquests coneixements a les necessitats específiques de cada grup participant.

Els tallers

EFPA ha dissenyat un enfocament estructurat i lògic per al seu programa, que permet als assistents ampliar progressivament els seus coneixements sobre aspectes fonamentals de les finances. Aquest enfocament seqüencial assegura una comprensió sòlida i coherent dels principis financers bàsics, facilitant un aprenentatge efectiu i acumulatiu.

17 juny, 2024

0 responses on "Et presentem les formacions EFPA: Psicologia Econòmica"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar