C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

NOS IMPORTAS TU

Campanya ‘Ens importes tu’ del Consejo General de Colegios de Ópticos-Optometristas

El CGCOO posa en marxa la campanya de comunicació ‘Ens importes tu’, que té com a objectiu principal posar en valor en la tasca que desenvolupen les òptiques i els òptics optometristes com a professionals sanitaris qualificats així com promoure entre la societat la importància de tenir uns bons hàbits visuals que evitin riscos a la salut.

Altres dels objectius que persegueix aquesta campanya son enfortir el paper de les òptiques com a establiments sanitaris essencials, insistir en el paper de l’òptic més enllà de la seva tasca comercial o el caràcter sanitari d’aquests.

A banda d’adreçar-se a la ciutadania i als col·legiats, també es dirigeix a altres públics d’interès com son els grups de l’àmbit sanitari i educatiu relacionats amb el sector, administració, associacions de pacients i associacions d’empresaris d’òptica, entre d’altres.

Aquesta iniciativa del Consejo General compta amb la participació del Colegio Nacional de Ópticos-Optometristas, el Colegio Oficial de Ópticos-Optometristas de Andalucía, el Colegio de Ópticos-Optometristas de Castilla y León, el Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya, el Colegio de Ópticos-Optometristas de la Comunitat Valenciana y el Colegio Oficial Ópticos-Optometristas Región de Murcia.

Per al desenvolupament de la campanya, es duran a terme un seguit d’accions, com la difusió dels missatges a les xarxes socials i la creació d’una pàgina web. Es produiran materials gràfics adaptats a la imatge de la campanya i es comptarà amb la col·laboració d’influencers que permetran augmentar la visibilitat del CGCOO i dels Col·legis. A tot això se li suma les presentacions al CGCOO i als Col·legis i delegacions.

Per reforçar tots aquests accions, s’ha establer un ambiciós pla de mitjans d’abast estatal. Aquest pla de mitjans se centrarà tant a ràdio com a premsa digital. Amb tot això es pretén arribar al màxim de població possible a través de mitjans de consum diferents i amb públics molt diversos.

Campanya per i per a professionals

Les creativitats de la campanya potencien el component humà, mostrant a diferents òptics optometristes de l’Organització Col·legial, identificables amb el seu número de col·legiat en l’exercici de les seves funcions.

Vols saber-ne més?

Visita el web de la campaña www.nosimportastu.com

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar