C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Nova etapa d’Optometristes.cat

Comença una nova etapa de la revista del COOOC, Optometristes.cat, i del suplement científic CiènciesdelaVisió.cat. Tal com es va anunciar en el número anterior, les dues publicacions passen al format digital.

Arantxa García | Comunicació COOOC


Aquest número —i el de CiènciesdelaVisió.cat— és el primer d’aquesta nova era. Ambdues revistes es continuaran editant en format revista, però aquest canvi permetrà enriquir-les amb altres continguts de diferents suports, com àudios o vídeos. A més a més, per facilitar la seva difusió i que es puguin compartir a través de xarxes socials i altres canals, es publicaran cadascun dels articles individualment al web del COOOC. 

OBERTES ALS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES 

Optometristes.cat i CiènciesdelaVisió.cat estan obertes als col·legiats i col·legiades. Per una banda, podeu enviar qualsevol suggeriment. Per l’altra, podeu participar-hi enviant un article. Si voleu publicar-ne a CiènciesdelaVisió.cat, podeu accedir a les bases de publicació fent clic aquí. 


Accedeix a la revista sencera

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió català

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió castellà

 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar