C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Nova vocalia, nova publicació: neix CVC.cat

Pretén aconseguir un dels objectius de la comissió, que és la creació i difusió de literatura científica de l’òptica i l’optometria
Noticies COOOC 1 març, 2022

La vocalia científica del COOOC Cercle d’Optometria s’uneix a les altres vocalies del Col·legi (Vocalia de Prevenció, Visió Infantil i Teràpia Visual; Vocalia de Baixa Visió; i, Vocalia de Cooperació i Voluntariat). Es tracta d’una comissió/vocalia adjunta a la directiva del COOOC l’objectiu de la qual serà la promoció científica de l’optometria en l’àmbit català. Neix del desig d’aquesta promoció de l’optometria en català des de la junta de govern del COOOC, però també de la necessitat de canalitzar alguns temes d’àmbit científic per als quals l’actual junta de govern no es veu amb capacitat.

La creació de la vocalia científica del COOOC, el Cercle Català d’Optometria, ha portat el naixement d’una nova publicació, CiènciesdelaVisió.cat (CVC.cat), que es publicarà de forma adjunta a Optometristes.cat.

Així, es porta a terme un dels objectius del Cercle que, a través d’aquesta separata, persegueix generar, publicar i difondre literatura científica sobre òptica i optometria i, així, incentivar la recerca al nostre país. En aquesta publicació científica es trobaran investigacions originals, articles d’opinió, revisions sistemàtiques i casos clínics sobre temes d’actualitat i discussió.

Està oberta a tots els col·legiats i a totes les col·legiades, que podreu participar activament com a autors o com a lectors habituals. Si vols enviar un article, podràs trobar les bases de publicació aquí.

 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar