C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

‘Optometristes.cat’ es passa al format digital

Noticies COOOC 29 març, 2022

Queda poc perquè la publicació celebri la seva primera dècada. Toca adaptar-nos a la nova realitat i, per això, la revista deixarà de distribuir-se en paper, a excepció d’aquells que la sol·licitin

La consciencia mediambiental ha augmentat exponencialment en els últims anys. El COOOC no és aliè a aquesta qüestió i vol contribuir en la cura del nostre entorn. Per això, aquesta revista passarà a distribuir-se en format digital. Només s’enviarà en paper als col·legiats i col·legiades que ho sol·licitin.

Fins ara, la revista s’ha enviat en paper i, alhora, tots els números, a banda dels Quaderns científics, estaven disponible la versió en línia del web del COOOC. A partir d’ara, enviarem Optometristes.cat a l’adreça de correu electrònic que consti a la nostra base de dades. Per això és important que sigui una que tinguis operativa.

A més a més, els 26 exemplars publicats fins ara, juntament amb els nou Quaderns científics, estan disponibles al web i a l’app del COOOC.

Amb tot plegat, es podrà configurar una revista més atractiva i dinàmica i, alhora, afavorir la bidireccionalitat.

Com et farem arribar la versió digital?

S’enviarà la revista, juntament amb el suplement CiènciesdelaVisió.cat. a l’adreça de correu electrònic de la nostra base de dades.

Si vols consultar o modificar la teva adreça, ho pots fer a l‘àrea privada del web del COOOC, en la secció “Dades personals”

Accedir Àrea Privada

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar