C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Procediment d’actuació enfront casos pel nou SARS-CoV-2 28-3-2022

Noticies COOOC 29 març, 2022

Els professionals sanitaris i de l’àmbit residencials que siguin positius de  COVID-19, si bé no estaran aïllats, s’hauran d’abstenir de desenvolupar la seva activitat laboral al seu centre de treball i se’ls hi tramitarà la baixa laboral.

En cas que siguin contactes estrets podran seguir desenvolupant la seva activitat laboral i no faran quarantena però es recomanarà la realització de PCR els dies 0, 4 i 10 de postexposició.

Les incapacitats temporals (IT) només es faran amb criteris clínics a les persones a que la COVID els hi impedeixi treballar així com per a les indicacions d’aïllament en els àmbits vulnerables.

Les proves d’autodiagnòstic  no s’han de considerar per al diagnòstic de confirmació d’infecció activa ni en persones amb símptomes ni en asimptomàtiques.

Presentació Generalitat
31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar