C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Projecte guanyador de la beca de recerca del COOOC

Noticies COOOC 31 maig, 2022

Ja tenim projecte guanyador de la beca de recerca convocada per la vocalia del COOOC, Cercle d’Optometria.

El projecte premiat es titula Determinació de la influència dels factors socioeconòmics i dels hàbits visuals en l’error refractiu corregit i no corregit dels infants. Cohort Infantil de Salut Visual de Terrassa (CISViT), presentat per la col·legiada Laura Guisasola Valencia (3.114).

L’objectiu principal d’aquest estudi és avaluar en una mostra d’escolars de 8 a 9 anys la influència del nivell socioeconòmic de les seves famílies i l’hàbit visual de l’infant sobre l’error refractiu corregit i no corregit.

També pretén:

  • Determinar si existeix associació entre l’error refractiu dels escolars i el nivell socioeconòmic dels seus progenitors (mitjançant les variables nivell educatiu i situació laboral, i entre tipologies Keener d’escoles)
  • Determinar si existeix associació entre l’error refractiu dels escolars i el temps destinat a realitzar tasques en visió propera i el temps a l’aire lliure

Moltes felicitats!

Els resultats o part dels resultats es publicaran a CiènciesdelaVisió.cat en un termini màxim de 6 mesos després de la conclusió del projecte.

També volem agrair la participació dels altres 5 projectes presentats. ¡Moltes gràcies!

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar