C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

PRÒLEG DEL PRESIDENT

PRÒLEG DEL PRESIDENT DEL COL·LEGI OFICIAL D'ÒPTICS OPTOMETRISTES I ÒPTIQUES OPTOMETRISTES DE CATALUNYA.

ALFONS BIELSA ELIES, PRESIDENT DEL COOOC

Deliberando saepe perit occasio (Publio Sirio, del llatí original) 

Els romans ja deien que sovint la ocasió de fer alguna cosa s’esvaeix quan es discuteix molt sobre allò. Després de moltes reunions dialogant, discutint, planificant..., probablement tots hem viscut la sensació de no avançar i de quedar-nos encallats, malgrat la il·lusió de tothom i les ganes de fer feina. Aleshores, de sobte, en un procés quasi màgic, totes les energies convergeixen, tot funciona “sinergèticament”, perfectament sincronitzat i amb la energia més viva. És quan te n’adones que totes les reunions, trucades, mails... han cristal·litzat i realment, tot es mou cap als objectius plantejats. És quan valores de veritat la gent que tens al teu costat i saps que qualsevol projecte es pot fer realitat. 

Al nostre equip, la nova junta de govern, tenim la gran sort de tenir com a vincle la il·lusió per fer coses per a la nostra professió. Per això, també volem recollir les vostres inquietuds, les vostres idees, i també oferir propostes, recursos, estratègies, i tot el que trobem engrescador per apropar-vos física i emocionalment al Col·legi, el nostre “cau” de trobada. 

Cal prendre consciència de que som els “vetlladors” oficials de la bona visió de la societat. La Consellera Marina Geli, insisteix en el concepte d’òptic de capçalera, que en definitiva, és el que els clients tenen de nosaltres; quantes vegades hem sentit dir “...el meu òptic...” Ara més que mai, cal apropar la figura de l’òptic optometrista a la societat d’una manera clara i efectiva. Precisament per això mateix constituïm el col·lectiu de professionals sanitaris en atenció visual primària, i per això tenim les eines a l’abast per fer-ho possible. 

Les ulleres, o lents de contacte, són conseqüència d’un procés integral on aspectes sanitaris, tècnics, estètics i comercials conflueixen, donant qualitat i excel·lència al producte final. És imprescindible transmetre aquest concepte a la societat i entre tots cal “educar” en donar a conèixer la nostra professió i les seves atribucions. Cal fugir de la selva de les ofertes, els descomptes desmesurats i el despertador de regal, per oferir a canvi un alt nivell professional i una excel·lència en l’atenció a les persones que tractem. Cal anar cap el producte de qualitat, potenciant i millorant la confiança dels nostres clients. Hem d’oferir solucions a les necessitats visuals i estètiques dels nostres pacients, amb honestedat i professionalitat. 

Hem preparat un programa atractiu, engrescador i ambiciós, però tocant de peus a terra. Entre tots, el podrem tirar endavant. 

Amb tu, un nou col·legi és possible.
T’hi apuntes? 

Alfons Bielsa Elies

President del Col·legi d'Òptics-Optometristes
de Catalunya

  Alfons Bielsa Elies. Col. 4.206

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar