C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

La transformació al format digital

Joaquim Grau | President COOOC


Un dels objectius d’aquesta nova etapa és la reducció del paper a la seu del COOOC. Comencem per un petit primer pas: aquest és el primer número d’Optometristes.cat (i també el de CiènciesdelaVisió.cat) íntegrament en format digital. 

Això comportarà canvis que esperem que siguin més favorables. En primer lloc, la comoditat d’accés a la seva lectura: es podrà fer en llocs diferents. En segon lloc, la facilitat d’emmagatzematge, ja que ocupa menys espai físic. Finalment, i tenint en compte que també s’edita en castellà, se’n continuarà fent difusió fora del COOOC i de Catalunya. Tal com s’ha fet fins ara, tots els números (també els que s’han publicat fins ara) estan disponibles al web del COOOC. 

Segurament el pas següent serà fer la publicació més interactiva, de manera que afavoreixi l’accés a diferents llocs per aconseguir més informació. 

Així doncs, aquest canvi aportarà el nostre gra de sorra per millorar la cura del medi ambient, amb la reducció de la tala d’arbres. Com ja se sap, els arbres transformen el diòxid de carboni en oxigen, fet que evita l’efecte hivernacle. Si hi ha arbres, ajudem a alentir el canvi climàtic i també a protegir millor les espècies animals. Cuidem la nostra flora i fauna. 

Anem tots cap a un futur més verd. 

Per acabar, us animem a compartir els articles d’aquesta i de les futures revistes i a enviar aquells suggeriments que considereu adients. També us volem recordar que les dues publicacions estan obertes i podeu enviar els vostres articles. 

 


Accedeix a la revista sencera

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió català

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió castellà

 

 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar