C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Coneix més a l’òptic optometrista

Qui és el professional en òptica optometrista?

L’òptica i l’òptic són els professionals sanitaris de la visió que avaluen tot el sistema visual i, en cas de necessitar ulleres o lents de contacte, fan totes les proves i el seguiment corresponent per assegurar el bon funcionament visual.

També diagnostiquen qualsevol disfunció del sistema visual i, si sospiten d’una possible patologia, deriven al metge oftalmòleg. En funció de l’avaluació, també poden derivar a altres professionals de la salut.

Com et pot ajudar l’òptic/a optometrista?

Saps realment quines són les tasques que desenvolupa una persona graduada en òptica optometria?

  • Avalua la teva capacitat visual i millora el seu rendiment en funció de les teves necessitats.
  • Estableix una metodologia de prevenció i protecció de la teva visió fent servir eines personalitzades a la situació de cada persona.
  • Milloren la condició de vida de les persones amb baixa visió amb rehabilitació visual.
  • Tenen la capacitat de reconèixer i tractar aquelles especificacions que necessitin un ensinistrament de les habilitats visuals.

 

Podràs trobar un/a professional en òptica optometria, no només en un establiment d’òptica, sinó que també actúen en clíniques privades, consultoris i hospitals tant públics com privats.

Ara, amb el nostre directori, podràs trobar el centre d’òptica optometria més proper. Recorda: la salut visual, no espera!

Què és un centre d’òptica i optometria

Una òptica és un centre sanitari autoritzat pel departament de Salut de la Generalitat que compta amb el seu Codi de Registre d’Establiment Sanitari.

Per tant, a les òptiques trobaràs als professionals òptics optometristes degudament col·legiats, que vetllaran per la teva salut visual. Tots els seus centres compten amb el seu director tècnic o la directora tècnica, que és el responsable de l’establiment.

Buscador establiments d’òptica

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar