C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Renovem conveni amb Associació Discapacitat Visual Catalunya: : B1+B2+B3

Des del COOOC, estem molt contentes d’anunciar la renovació del conveni de col·laboració amb l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3, una entitat que ens acompanya des de fa molt temps i amb un paper clau en la visibilització i l’ajuda a les persones amb Baixa visió.

Aquesta organització i els seus socis treballen per recollir emocionalment a totes aquelles persones que han patit una discapacitat visual (baixa visió o ceguesa) i oferir-los una bona qualitat de vida a través de nombrosos programes d’acompanyament que els permeti arribar al màxim nivell d’autonomia.

Telèfon de l’Ull

Un dels serveis que ofereixen és el Telèfon de l’Ull (900 900 505) i sorgeix per atendre a persones amb discapacitat visual que pot ser total (B1), severa (B2) o lleu (B3) i orientar-les en la solució dels problemes personals i socials que els ocasiona la seva malaltia, amb exclusió dels temes optomètrics, oftàlmics o mèdics.

D’aquesta manera, busquem oferir una resposta a tots aquells dubtes relacionats amb els seus drets i beneficis que els corresponen així com conèixer recursos i ajudes per millorar el seu dia a dia.

Podeu trobar tota la informació de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 al seu web 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar