C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Sabies que només als Estats Units 2.500 milions de lents de contacte arriben a les plantes de tractament d’aigües?

Noticies COOOC 12 juliol, 2023

Per això, el COOOC, ÒpticsxMón i la FOOT tenim en marxa la campanya ‘Els peixos no necessiten lentilles‘ per conscienciar d’un correcte rebuig de les lents de contacte i la importància de no abocar-les per l’aigüera.

Entre tots i totes, podem posar el nostre gra de sorra: hem d’informar els nostres pacients que les lents de contacte han de llençar-se a rebuig i, en cap cas, per l’aigüera o vàter. La resta de components, com els blísters o les capses, sí poden reciclar-se al seu contenidor corresponent

Com es pot fer?

Quan s’entreguin lents de contacte, s’ha d’explicar/recordar que no han de llençar-les per l’aigüera. En la majoria dels casos, no es fa bé per desconeixement.

Per fer-ho possible, podeu descarregar-vos el pòster de la campanya i incloure’l als vostres centres, ja sigui en format físic o digital.

També teniu a la vostra disposició un vídeo explicatiu de la campanya.


Descarregar pòster – Versió català

Descarregar pòster – Versió castellà

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar