C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

S’actualitzen les tarifes del conveni amb Creu Roja i Fundación Visión

Arantxa 27 febrer, 2024

Des de 2016, el COOOC compta amb un conveni de col·laboració amb Creu Roja i Fundación Visión per oferir atenció visual a persones en situació de vulnerabilitat econòmica.

Aquest acord, en què hi participen 112 òptiques de tot Catalunya i que ha permès atendre a més de 4.000 persones, ha renovat les seves tarifes.

Com funciona?

  1. Creu Roja valora si la persona sol·licitant compleix els requisits necessaris per optar a l’ajuda a través del Punt de Suport a les Famílies. Es poden apuntar les persones usuàries de Creu Roja amb escassos recursos econòmics.
  2. L’assistent social de Creu Roja truca a l’òptica que la persona sol·licitant de prestació triï per reservar dia i hora. Alhora, la Creu Roja tramita el Full de Derivació, escanejat i amb les signatures del tècnic de Creu Roja i de l’usuari.
  3. Es fa la revisió a l’òptica el dia i l’hora acordats. Si el tractament no es troba dins dels paràmetres, s’ha de demana la seva aprovació.
  4. La Fundación Visión efectuarà íntegrament el pagament mitjançant una transferència bancària al compte corrent que s’indiqui a la factura que emeti el col·legiat o establiment sanitari d’òptica.

 

Com adherir-se?

Només cal emplenar aquest formulari.

Per resoldre qualsevol dubte o rebre informació addicional, podeu contactar amb la secretària del COOOC trucant al telèfon 93 424 51 02 o enviant un correu electrònic a gestio.fundacion@coooc.cat.

 

Detalls sobre el conveni:

Manual de protocol Conveni Creu Roja

Descarregar

Conveni Signat

Descarregar

Vols que el teu centre participi activament en aquesta iniciativa?

PARTICIPAR-HI

29 febrer, 2024

0 responses on "S'actualitzen les tarifes del conveni amb Creu Roja i Fundación Visión"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar