C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Tenim nou web!

Et donem la benvinguda al nou espai digital del Col·legi!

 Un web molt més intuitiu, fàcil, visual i dinàmic en el qual podràs interactuar amb el COOOC d’una manera més directa així com gestionar els tràmits a través d’una àrea privada personalitzada.

NOVETATS

En primer lloc, s’ha creat una nova àrea privada, es a dir, espai exclusiu pels col·legiats que us permetrà  editar les teves dades, descarregar-te documents i estar al dia de les teves gestions.

Per un altra banda, hem volgut deixar enrere els documents escanejats per obrir pas a una nova manera de demanar d’emplenar les sol·licituds i 100% online, d’aquesta manera, només hauràs d’omplir un formulari i cada departament s’encarregarà de tramilar-la.

En tercer lloc, incorporem el pagament amb targeta per poder facilitar-te la inscripció als cursos així i l’obtenció de certificats específics.

TENS DUBTES?

 Al nostre perfil de Vimeo, trobaràs un seguit de vídeos tutorials que t’ajudaran a introduir-te en les noves funcionalitats del web del Col·legi. 

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar