C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Últims dies per inscriure’t a les II Jornades Professionals VIE!

El Colegio Oficial de Ópticos Optometristas de Cataluña presenta las II Jornadas Profesionales Visión y Educación, que tendrán lugar del 4 de octubre al 14 de noviembre y en un formato completamente online.
Noticies COOOC 4 octubre, 2021

La inclusión de los ordenadores como herramienta de aprendizaje, así como el uso abusivo de las pantallas por parte de los menores, está incrementado los problemas de visión. Teniendo en cuenta que los niños y los adolescentes pasan muchas horas en el colegio, las aulas se convierten en uno de los principales espacios para sospechar sobre problemas visuales.

A QUI VA DIRIGIT?

Involucrem a diferents col·lectius professionals pel seu paper clau en la detecció i tractament de problemes visuals en adolescents i infants.

  • Òptics/Òptiques optometristes
  • Logopedes
  • Psicòlegs/Psicòlogues
  • Personal docent
  • Fisioterapeutes

QUINS TEMES ES TRACTARAN?

PER QUÈ NO TE LES POTS PERDRE?

Gaudeix d’un espai en línia en el qual podràs interactuar i aprendre sense límits de la mà de professionals de l’àmbit de l’educació i de la salut. Aprofita per crear sinergies comunes entre les diferents disciplines.

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar