C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Un minut d’estimulació de llum monocromàtica activa diverses àrees cerebrals de forma específica

Noticies COOOC 25 octubre, 2022

El COOOC ha subvencionat l’estudi Connectivitat funcional de les xarxes cerebrals amb tres longituds d’onda monocromàtiques: un estudi pilot utilitzant imatges de ressonància magnètica funcional en estat de repòs, de l’area de Recerca de l’ACOTV i elaborat pel professor Dr. Marc Argilés (20.001) i els estudiants del programa de doctorat en Enginyeria Òptica de la Universitat Politècnica de Catalunya, Bernat Sunyer (23.256) i Silvia Arteche (20.616).

El treball, publicat a la revista internacional Scientific Reports (Nature), ha conclòs que 1 minut d’estimulació de llum monocromàtica activa diverses àrees cerebrals de forma específica, tant en regions visuals com no visuals.

Vols saber-ne més?

Pots accedir a la publicació de l’estudi fent clic aquí.

També podràs conèixer més detalls a l’entrevista al doctor Marc Argilés al proper número de la revista del COOOC, Optometristes.cat.

31 octubre, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar