C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Voluntariat a Mirades Solidàries (Centre Universitari de la Visió)

Arantxa 31 gener, 2024

Al Centre Universitari de la Visió es desenvolupa el programa Mirades Solidàries a través del qual, gràcies a la fórmula d’aprenentatge servei, l’estudiantat de grau, sota la supervisió del professorat de la facultat, adquireix i desenvolupa les seves competències clíniques atenent persones en situació de vulnerabilitat, derivades d’ens locals i entitats del tercer sector social d’arreu de Catalunya. Cada any s’atenen 2.000 persones en atenció visual general, proporcionant ulleres si aquesta és la necessitat .

Enguany s’han trobat amb un augment de la demanda per part dels serveis socials, al voltant d’un 15%. Això vol dir que tanquen l’any amb una llista d’espera d’uns 300 pacients  i que difícilment poden absorbir amb la docència normal de grau.

Per tal de poder atendre aquests pacients, s’estan plantejant muntar un grup de treball format per becaris i estudiants  voluntaris de grau i màster, acompanyats per un optometrista del CUV. Si poden comptar amb professionals col·legiats, podran cobrir més pacients. A la vegada és una oportunitat de conèixer de primera mà el funcionament de Mirades Solidaries al CUV.

Com a professional, si vols participar en el voluntariat, pots escriure a direccio.cuv@upc.edu  i es posaran en contacte amb tu per determinar dates.

31 gener, 2024

0 responses on "Voluntariat a Mirades Solidàries (Centre Universitari de la Visió)"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar