C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Teniendo en cuenta el éxito de la primera edición, el óptico optometrista especialista en ORTO-K Juan Bolívar vuelve a ofrecer al COOOC el curso Aprende a escribir un informe de derivación útil. Cuándo y cómo derivar pacientes? , Que se realizará el 30 de noviembre .

El objetivo de esta formación mejorar el manejo, durante un examen rutinario, los casos donde pueden aparecer signos que requieran valoración de un oftalmólogo, así como saber cómo hacer más eficaz esta remisión, realizando un informe escrito útil.

Preu: Òptics optometristes col·legiats al COOOC: 80,00 euros

Òptics optometristes col·legiats en altres col·legis: 160,00 euros

Titulats en òptica i optometria no col·legiats i altres professionals: 209,00 euros

Crèdits: pendent d’acreditació pel CCFCPS

Data límit d’inscripció: 15 de novembre

Nº màxim de participants: 25 persones

(*) Avisar en cas d’intoleràncies alimentàries.

Per tal de formalitzar la inscripció, cal enviar el comprovant de pagament a formacio@coooc.cat juntament amb el NOM DEL CURS i les dades de la persona inscrita (NOM, COGNOM, Nº COL·LEGIAT, TELÈFON i CORREU ELECTRÒNIC).

Número de compte: LA CAIXA ES70.2100.0923.7602.0020.4391

Programa Derivació Bolívar 30N

TAKE THIS COURSE
  • PRIVATE
  • 10 Days
25 STUDENTS ENROLLED

    Coooc

    Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
    Acceptar