C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

La UVic-UCC presenta el Grau en Audiologia

Arantxa 23 maig, 2024

La UVic-UCC va oferir una sessió informativa el passat 14 de maig al COOOC sobre el Grau en Audiologia General, i que és el primer de tot l’Estat Espanyol.

De caràcter semipresencial, el Grau en Audiologia té com a objectius:

  • Explicar les bases del desenvolupament psicològic, comunicatiu i social al llarg del cicle vital i considerar les necessitats derivades de l’alteració de les funcions auditives i vestibulars.
  • Traslladar els continguts vinculats al sistema auditiu i vestibular, des del desenvolupament normalitzat al patològic, a la intervenció audiològica i vestibular en el marc de la col·laboració multiprofessional.
  • Adquirir els continguts bàsics de les àrees de coneixement de les matemàtiques, biologia i física per transferir-los d’una manera raonada a la pràctica audiològica.
  • Informar sobre el sistema de salut públic i privat, així com també sobre les tasques i funcions que un professional de l’audiologia pot fer en el context actual, i relacionar aquesta disciplina amb models existents a nivell internacional.
  • Relacionar els coneixements sobre els trastorns de l’audició humana i l’equilibri, tant des de la dimensió anatòmica i fisiològica com biològica.
  • Identificar les estratègies de suport i millora en la comunicació de les persones tenint en compte els processos vinculats al llenguatge i a la comunicació, així com també els diferents sistemes de comunicació alternativa.
  • Integrar les bases de l’atenció psicològica en la intervenció i l’orientació audiològica.
  • Fonamentar les decisions i les pràctiques professionals en l’evidència científica de la pràctica clínica utilitzant habilitats per a la lectura crítica i transferir aquest coneixement a la pràctica audiològica.

Per a més informació, pots consultar la presentació del grau fent clic aquí.

23 maig, 2024

0 responses on "La UVic-UCC presenta el Grau en Audiologia"

Leave a Message

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar